Tuesday, June 4, 2013

Fuhhhh bersawang mawang...

Lamanye xapdet.... apsal tah... xde mood langsung.... mood ke laut.. :)

Byk aktiviti sebenarnye tp, xterapdet... kat FB pon xhapdet... pasni kalau FB dh kena sekat dari Malaysia... lagi laaaa... xtau nk apdet kat ne.... hehehe...









tetiba apdet gambar makanan... hehe.. ini untuk pembukaan ye .. setelah lama berhabuk... :)

ni makan kat gerai penjaja ke apa tah kat area pandan tu... ingat kan susah laa nk cari kedai ni .. rupanye kedai dia kat tepi jalan jek.... :)  Lepas tgk jalan2 cari makan terus pegi... hahaha.. pastu suami sy yg tercinta tu melayan jek plak tu... so pegi jek laaa...

Harga dia xmahal sangat... ok2 jek laa mmg kenyang giler... yg bawah skali saya ponyeee.... :) rege 11 hinggit... dlm telur tu ada chicken chop... :)

En Ayah makan beef steak... Haris punye chicken chop + rice... Nak kata best sangat.. tu... oke laa boleh makan... tpt dia mcm ala-ala food court gitu...

Oke nnt kita apdet lain... sy akan cuba bersemangat.... 


Mama Haris Hakimi, Haikal Hakimi & Hani Humaira

No comments: