Tuesday, May 8, 2012

Apdet 3 beradik...

 Oke.. ni anak dara den... mulut dia skrg.. mmg suka pot pet... pot pet... tp dia pot pet pon... apa yg kita ckp dia pi follow balik... adehhhh.... xbenti mulut dia .... kita bebelkan abg dia.. dia ikut skali.. apa kita ckp tu.. nnt dia ckp jugak laaa... time ni dia tgh hangin ngan ayah dia sbb ayah g amik gambar abg2 dia kat motor... Rambut panjang tu pon bkn nk ikat... perghhh.. kena ckp nk ikat rambut Haikal baru bagi rambut dia diikat... kalau x... jgn harap dia nk ikat rambut..... cptnyaa dia dh besau... huhu
Haikal... so clever budak nih.... dia dh ngaji.. sampai huruf zal jek baru. hahaha... ok laa tu... dia ni jenis cpt gak tangkap... apa kita ckp ke apa kita buat ke dia follow... pakai baju pon ikut cara ayah dia pakai baju... sumer nk ikut apa ayah buat... kalau balik lmbt dia tanye, nape mama g keja lama sangat sampai malam...? huhuhu.. ni yg buat i nk kena balik awal hari2 nih... :)
Anakanda yg sulung ni yg den geram... makin dh sekolah makin mcm2 pangai plak... balik skolah hari2 ada keje sekolah.. tp kalau kita tak tanye................. konpom dia xkan buat.. ari2 nk kena jadik singa lapar.... bila jadi org biasa.... sumer keje xbley buat sendiri... tp kalau jadik singa lapar.. otomatik... semua siap dan betul!!!! adehhhh penat sey asik nk kena jadik singa jadian... cane nih??? huwaaa.... :((

hari2 balik sekolah kena check bag... tgk buku.... try laa xcheck sehari...konpom.... esok lusa ada jek keje sekolah xsiap.... kena laa jadik rajin gak check ari2 buku dia... :((.. minggu ni dh start peksa sekolah agama ari jumaat... apsal start hari jumaat pon xtau... pastu sambung plak next week nye.. sukati laa.. mesti cikgu/ustazah nk celebrate hari guru nih..... ish..ish...ish.....
 ok.. tu dulu.. nnt kita apdet lain plak..


Mama Haris Hakimi, Haikal Hakimi & Hani Humaira

No comments: