Wednesday, November 16, 2011

Haris Ihtifal Day

Okeh.. Mama plak tetiba xsabar.... wpon memula rancangannya xnk pergi... tapi xsampai hati plaks dia xdpt join ihtifal day tu nanti... So, Hari Ahad ni kita kasi can laa dia join kengkawan dia utk last day... Next year sudah sekolah... So xdpt laa nk gi Taiping join kenduri kahwin Auntie Puteri & Uncle Farid.... Kita g Next week je laa kat Temerloh...

Dia sudah prepare nk buat persembahan Choral Speaking dia... Dia bkn jenis leh suruh2.. kalau tetiba dengar dia nyanyi... nyanyi.. dgr je laa.. .jgan laa soh kuat ke apa ke... konpom lepas tu xdpt dengar...  So kalau nk dgr dgn clear.. kena tunggu je laa Hari Ahad nanti.

Okeh.. yuran semua dah settle.. Selamat laa pembelajaran dia sepanjang tadika.. lepas ni nak masuk sekolah sudah....

Untuk sesiapa nk masukkan anak ke Amal Hidayah, tahun ni diorg buat pendaftaran online... diorg akan amik cuma 70 orang sahaja... kalau tahun-tahun sblm nih... dia ada amik student 4 years, tp next year, diorg amik 5 & 6 years sahaja.. xtau laa nape... Oleh kerana anakanda patik dh abis belajar... so patik agree kan je laa...

Yuran sekolah tadika skrg mahal-mahal ye... adehh.. rasa nk bukak tadika jek.. hahaha... Ada gak tanye dkt nursery kasih ibu ke apa tah nama dia... utk yuran 2 years & 3 years, RM300 per month per person... adoiyaiii.. pengsan...!! So kita tangguhkan dulu laa menghantar Hani & Haikal ke sekolah... Nanti mama cari tadika yg murah-murah sket ye Haikal.. sian Haikal sbk nk gi school...   Maklum je laa dia dah pandai mengira, pastu mulut pulak riuh rendah... so beware sape pakai seksi.... kena sound confirm! Bawak keta laju sket pon kena sound gak... xreti sabar pon kena sound jugak! Hai laa anak bertuah sorang nih....

No comments: