Wednesday, August 3, 2011

PUTUS?

Bila baca kesahihan berita... yg memutuskan pertunangan nih.. cam sian plak pihak yg sblh sana.. yg paling tak best... bila dia canang kat media dulu.. tanpa pihak sblh satu lagi tau yg pihak sblh sini nk putuskan tu.... 

Sungguh xbudiman kiranyeeee... tau tak? Nape xdtg elok-elok.. bgth... dh laa plan nak kawin bln 10... tau tak bln 10 tu brape bln agi??? agak2 kalau kita laaa sbg pihak yg dh dikhabarkan dengan khabar gembira.. harus laa persiapan dh ada kan? sbb xlama dh pon.....

Kesian pulak... hmm.... yg mampu den buat.. doakan yg terbaik utk kedua-duanye... Adik2.. jgn amik keputusan tanpa pikir panjang eh... kita kena fikir baik buruk keputusan yg kita buat tu.... TERLAJAK perahu leh undur... Tapi kalau dh terlajak tulis kat TWITTER??? -> ini merujuk kepada org yg buat onar kata pemain bola M'sia monkey tu... kalau org kata kat pemain bola negara ko monkey... ko marah tak??? Hampeh!!

Eh pesal aku merepek nih??? Adakah aku lapar....? atau marah??? atau ANGRY BIRD? oh.. sungguh menyampah main game tu.. menyebabkan aku slalu Angry kat anak2... sbb diorg xtau main.. diorg soh den main... akibatnye... den pon ANGRY.. :D

1 comment:

my kidszone said...

sempat jugak update blog eihhh...