Tuesday, August 16, 2011

Kamus Online..

 Ini laa kamus yang saya selalu guna bila dh xreti nk buat ayat... :D dan juga bila dh xreti nk translate ayat... dan juga... yg sewaktu dengannya laaa... ada mcm2 bahasa kat situ leh translate... tp, actually bagus juga laa kamus nih.. kalau korang mencari kamus yg seswai.. yg ni oke kot.. sbb kalau dia translate tu.. xde laa buruk ngat bunyinyaa.. sometimes kita translate ayat pepanjang dia akan translate by word kan? yg ni rasanya dia akan translate by ayat.. bkn perkataan.. sbb kalau by perkataan.. ayat akan jadi tah pape tah... so kalau korang nk cuba leh laa guna website nih... STARS21.

Rajin giler saya apdet 2 3 harini kan? tau pesal? saya dh boring giler kat opis ni hahhhh... dh naik beku nan adoooo.. sejuk giler..!!! tolong... tolong... tolong....!!

No comments: