Friday, July 1, 2011

Sharing is Caring right?

I wanna share about this lovely couple...
Moon... Along share kat sini ye pasal NORMA and her lovely hubby TALIB...

Syahdu sangat tgk gambar baby ngan Mak dia nih... Tak tau nape, tapi, tiap kali baca kisah diorg... I akan nangis.. sedih, sebak... xtau laa memang sedeyyyyy sangat... 


I baca kat umah pon kadang menitik2 air mata... bila en Ayah tanye... mesti cakap kena selesema laa.... 

Kat opis pon sama... bila tajuk entry Moon 'UPDATE NORMA' jek... xhagak-hagak... terus klik...

Kalau korang nk baca kisah dia, korang g kat blog MOON ye...

Rasa cam terharu tengok keikhlasan husband menjaga wife... pengorbanan si suami kepada isteri... Kasih sayang dari ibu yg xsempat dirasa oleh anak... semua ada kat situ... tapi, ALLAH itu Maha Mengetahui... Semuanya sudah dirancang olehNya sebaik-baikNya... Jadi, mungkin setiap yg terjadi ada HikmahNya... 

Kalau korang nak membantu pon boleh...

CIMB
01070068677528
Noormawati Mohd Rasif

2 comments:

JuJue said...

ehh aku pon selalu nangis tgk..

Mama HH said...

tu ar jujue.. kalau baca konpom tetiba bengkak mata laa... tetiba jek.. kalu org tanye aku ckp laa selesema laa.. sakit idung laa... tp.. tu ar.. sedih ngat... sekelip mata je camtu...