Monday, June 6, 2011

Camni pon ADA??

Apa laa budak zaman skrg nih....

Bangganye laa dh xde...(????)...

Korang ada jumpa tak blog budak tu?? Rasa malas gak nk tulis nama blog tu...

Yang peliknyeeee ramai plak tu follower dia... Yang korang jadi follower budak camtu pesal eh?  Lagi laa dia suka dan dia hingat apa yg dia buat tu betul korang tau tak????

Ke korang mmg support??? Grrr... geram den tgk....

Entry xbyk pon... citer merapu2... oh.. sungguh xphm... sukati ko laa minah...

Ku doakan ko akan bertemu jalan yg benar... sian sangat tgk citer cam tu.. duk menegakkan BENANG Yang BASAH.... ALLAH.. kau lembutkan lah hatinye untuk kembali kepadamu...

Kalau ye pon bkn ISLAM pada IC... xyah la conteng arang kepada diri sendiri....

2 comments:

Cinta Madu said...

kenapa kak long, kenapa?? eh, terbusy body la plk :P

Mama HH said...

hehe.. malas nk citer.. nnt org g cari blog dia lagi.. bertambah agi laa follower dia.. hek hek hek.. cammtu pon org follow... sungguh xfaham...

(alaaa bdk yg ada masalah tu... yg pi announce n canang kat sumer org dia sudah tidak..... xtergamak nk ckp... heheh..)