Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI



Jom mula .. buat satu entri ..
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk , BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI dan linkkan ke entri ini
  3. Senaraikan 5 buah blog yang korang suka masuk dan kenapa .. Tu jer ..
Paste url entri korang di ruang komen entri ini ... Tqqqq...

TUTUP KUL 10 MALAM .. 14HB JUN 2011 ..

Cam biasa... suka join2 nih...

Oke 5 Blog yg saya suka yeee... hmmm

1) Moon - suka baca blog dia sbb... ada Info... ada gambar anak2 yg comel dan gambarnye sangatla cantik... ada family dan yg paling penting I nk apdet pasal Biras dia... Hope she get well soon...
2) JUJUE - suka gak baca blog minah nih... hagak2 korang rasa buhsan.. baca laa blog dia.... konpom gelak... kakakaakaka
3) BEN ASHAARI - suka gak time xde keje nk join2 segmen.. hehehe... selain dia byk gak bg info (xde bodek eh...)
4) Filla - ni pon den suka... sbb dia rajin gak bagi info2 nih.. especially bila dia gi jejalan....
5) Ana - yang ni den suka sbb umah dia sangat.....................'CANTIK'..

yg lain pon byk den suka... xter list laa..

4 comments:

SoLy SoLicious said...

Datang melawat belog kamu dr segmen abg ben :)

Mama HH said...

tq... datang laa lagi... :D

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)