Wednesday, March 16, 2011

MAKAN...


Sejak pindah keje baru ni....

Inilah masalah aku.... MAKAN ...

sebab xtau nk makan apa... 

kedai makan mmg banyak... macam-macam...

BURGER KING, McD, KFC, Secret Recipe, Subway, Kenny Rogers, Chicken Rice Shop, Rasamas... bak kata... apa saja laaaaa....

Tapi, sesungguhnyaaa..... sungguh complicated nk pilih makanan.... satu lagi... bkn masalah makanan je... tempat makan pon... semua tempat full giler.. aku tak tau kat mana yg tempat makan xde orang... tapi, takut la plak nk makan tpt xde orang.. konpom xsedap...!

kalau nk makan makanan berlauk... kena laa g kat SOOKA Sentral tu punye food court.... tapi, sangat xmemikat hati pon.... :(

Rasa cam nk bawak bekal je dari umah..... tapi, bila masanye aku nk masak??? Ingat nk try gak laa sekali masak pepagi...  haha... nnt kalau berjaya aku try apdet.. ngeh..ngeh...ngeh...

Ni aritu aku gi makan kat SR... lunch punye harga so leh laa layan.... 
   
Yang ni makan kat SOOKA Sentral... boleh dikatakan selang sehari kot aku makan menda alah nih.... hahaha.. mengong...

No comments: