Friday, November 19, 2010

Anniversary Giveaway...

 Saja join Giveaway... sape nk join cepat gi blog Ana

Syarat2 nak join mudah je :
1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..
1) Azu
2) Fara Hariri

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..


Hadiah2 yg di tawarkan :

Hadiah utama : Size P2-M

Tarikh tutup 26 Nov jam 11.59 mlm..
 
 
Anyway HAPPY ANNIVERSARY Ana.. Moga Rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia ke Akhir Hayat...

1 comment:

Ana Suzana said...

mekasih tau sbb join.. gd luck ye.. maaf la sbb lambat terjah.. huhuhu