Monday, October 11, 2010

Preschool for HARIS

Hmmmm

Cadang cam nk tukar...tapi xtau nk tukar kat mana..

Rasa cam nk try GENIUS AULAD... cam best jek.. tp xtau laa pembelajaran dia mcmn plak...

Mahal tul tadika anak-anak skrg nih...  Mama dulu tadika seikhlas hati je bayar... :D ngeeee.... Maklum laa Ustaz yang bukak tadika tu pon dia ngajar sorang... :D

Huhuhu...

Tadika yg Haris pi sekarang ni pon okeh jek... AMAL HIDAYAH PRESCHOOL...  saja laa cam Mama nk tgk plak tadika lain... Skrg pon bahasa inggeris dia oke.. semua dia bantai ckp inggeris.. before ni kita ckp dia wat xreti je.. skrg semua dh oke... 

Tapi  dh byr booking untuk next year dh pon... xpe laaa.. Go on je laa Haris, maybe next year dia lebih improve english.. mana tau kan? Leh ajar adik2.. tapi dengan syarat.. kitorg pon kena slalu ckp inggeris dengan dia.... Yuran pon cam lebih kurang jek dengan GENIUS AULAD.

 

2 comments:

SaZu GiRL said...

berapa yuran kat amal hidayah tu?

Mama HH said...

utk yuran masuk dlm around 1k jugak laa.. tak tau laa skrg camane