Thursday, September 23, 2010

Supplement Kesihatan.

Sejak2 buat projek kesihatan nih...

Beli ubat, tgk MAL no, beli kosmetik tgk MAL no... hihi.. bak kata kalau takde MAL no tu mula laaa ragu-ragu.. daftar ke idak nih... :D

Poyo lah!!

Oke.. nk citer pasal Kington dulu... ELKEN punye produk..

Maybe dh ada yg penah dengar pasal ELKEN, tapi ramai yg belum cuba kot.. maklum je laa produk dia agak mahal.. tapi,kalau mahal dan berkesan... apa salahnya kan?

Okeh laa..camni, HAIKAL.. selalu sangat kena selesema.  Memang payah nk jumpa dia xselesema... kalau Cik Su dia tu.. jumpa dia mesti tengah selesema.. Macam2 dh cuba.. aritu try produk my friend introduce.. tapi, nampaknye cam xberhasil juga... elok 2 3 hari lepas tu jadi balik...

So kitorg pon cam dh xtau nk buat apa... Nak jadikan cerita, My PIL yang baik hati, hadiahkan kami dengan KEN2 Sigma yang cantik menawan tu.... so, time beli KEN2 Sigma ni kita akan dpt mcm2 hadiah... termasuk salah satunye.. KINGTON Life Plasma tu... dpt la sekotak, 30 Ampule dalamnya...

Aku mmg xtau pe kegunaannye... tanye laa my SIL yg mmg dh lama gak laa jual barang ELKEN.  Dia kata kalau xsihat ke selesema ke leh try.  So aku teringat kat Haikal.. then aku cuba laa dulu masukkan dalam susu dia minum... sebab kalau nk soh dia minum air masak.. memang mintak mahap laa.. masukkan dalam susu.. n make sure dia habiskan...

Hasilnya??? Alhamdulillah... dia minum 2 kali sehari laa.. Pagi dan before tido... hari ke 3 dia minum.. dia dh xselesema.... dan lepas tu sambung minum utk sehari sekali.... tp skrg stop dulu.. memandangkan KINGTON tu dh xde.. so, dh beberapa minggu la skip KINGTON tu... tapi, alhamdulillah, dia dah xselesema lagi... dan kalau dia demam pon.. dia xlembik... means.. dia cergas gak.. wpon badan dia panas...  



Produk ni agak mahal, tapi, insya'allah berbaloi.. kira after dia minum KINGTON.. mmg kitorg xde pegi klinik dah.. masuk bulan ke 2...

Sesiapa berminat nk try, boleh laa contact saya.  Saya jual dalam kuantiti yang sedikit-sedikit untuk percubaan. Satu papan tu cuma RM60 - 6 ampule.

Banyak lagi produk yang bagus untuk kesihatan.  Saya akan sharekan lagi kemudian.

019-3995478 - Along

No comments: