Saturday, August 21, 2010

Wedding Anniversary..

Tahun ni genap 6 tahun kitorg kahwin... Alhamdulillah.. dan kali ke 7 beraya bersama...

Eh dah lama rupanye kitorg kawin... 

Wpon ada kadang yg xpuas ati ke yang sakit hati ke... asam garam laa kan... Nobody's perfect

Someone yg dicipta kan untuk kita tu ada kelebihan dan kekurangannya kan???

As long as dia masih menyayangi kita... .Insya'allah.. dia tetap dihati... Semoga rumahtangga kami sentiasa dalam barakahNya... 

Ya mmg diakui.. my hubby quite garang gak laaa... Memang garang tau!  My sons dedua mmg gerun sket laa ngan ayah nyee.. dengan I ni boley agi diorg main lepuk2... dengan Ayah... sorry!

Tapi time dia nk main2 dengan anak2 dia... mmg dia main bebetul laaa.. sampai menangis laa bebdk tu disakatnye... hai laa...

Whatever pon.. u still in my heart laa dear.. Selagi aku ada dihatimu, selagi itu laaa Cintaku hanya untukmu... 

Alhamdulillah..

6 tahun bersama 3 orang anak.. 2 teruna yg ensem n anak dara yg comel.. hahaha.. sape lagi yg nk puji anak2 I... kalau tak I sendiri kan?? hihi...

Okey laa Lovely Darling... will Always love you so much.. much.. much...
Semoga Allah merahmati rumah tangga kita hingga ke akhir hayat... Insya'allah...

1 comment:

Cinta Madu said...

awwwwwwwwwwwwwwwh, so sweet! happy 6th anniversary along! :) semoga kekal sampai ke syurga. :)