Saturday, October 24, 2009

Our Saturday

Saturday... Ingat plan nk blk Klang... hmmm tp.. sbb pemain kebangsaan nk g main badminton kat Putrajaya malam nih.... so terpaksa lupakan hasrat tu... blk je next week laa kot.. Ingat esok nk beli kek birthday kat budak besau sorang ni... tp xtau lagi cemana kekdahnye... thn ni cam xde feeling sgt nk celebrate birthday dia... tp dh belikan dia beg sekolah THOMAS & FRIENDS... suka laa ngat.. xsesabo nk pakai.. org kata thn depan nk sekolah baru pakai .. nk pakai arini plaksss...


Sepagi ni kitorg kat umah jek... kul 3 baru kuar umah g JJ AU2... sbb nk jumpa org pon... plan asalnye nk ke CARREFOUR... nk cari susu baru utk HAIKAL.. sian plak dia asik cirit2 berak... pesal ntah... takut nk kena tukar susu tu yg g try cari susu baru... dh jumpa org kat JJ AU2 tu.. pastu sbk plak HARIS nk makan KFC... layan kan je laaa... dh makan KFC, salin diaper HAIKAL, abgnye plak nk gi membuang... aish.... dh berumah tangga plak kat situ.. alih2 ayah suoh cari jek susu kat situ... hmm cari je laa... senang sket... malas gak pon nk gi carrefour dh alang2 dh merayap kat situ... 

dh tu terus je lepak kat situ sampai kul 5 malas dh nk g tpt lain... abis tu terus blk umah... maklum laa pemain kebangsaan nk gi main badminton... so... kena laa blk dia nk prepare apa ntah...muahahaha...


oke laa tu je ari sabtu kitorg... malam konpom xde wat pape dh.. layan budak 2 org ni je laaa ayah nye dh g main badminton.. xde laa pape rancangan pastu...

No comments: