Wednesday, September 2, 2009

12 Ramadhan

Huh.. pejam celik.. pejam celik dh 12 Ramadhan...

Sepanjang Ramadhan... lom sehari pon saya masak tuk berbuka pose.. ye kawan... kawan... maklum je laa dengan keadaan saya yg mmg xcukup tangan nk buat apa pon kat dapor... nasib baik je laa kalau Mr Hubby nk tolong tengokkan anak2 tu...

Cuma hari sabtu, ahad dan isnin yang lalu... we ollss berbuka pose kat umah mak saya... hihihi.. best gak.. saya mmg xsempat nk tolong sangat laa dengan sibuk wat paper bag, sampul raya lagi.. huhuhu... xcukup tangan... sib baik adik-adik saya leh menolong menjaga anak-anak saya yg comel itu... chessss aku memuji diri sendiri...

Hmm arini cam bercadang nk makan nasi ayam... tp sedapnye kalau dpt masak sendiri... tapi???? sempat ke? muahahaha.. kita tgk laa nnt ye.. tp yg penting... beras dh abis kat umah so kena gi beli...


TO MY DEAR FRIEND NUR DIANA PUAADI... Congrats dear for your new baby born... it's girl! Hmmm.. harap2 saya bley dpt menimang baby girl lepas nih.. Doakan saya ye kawan2... Amin...

2 comments:

hanim.. said...

rajinnyer ko long buat mende2 kretip nie..kalo ako mmg failed..hahah..papepon smoga bisnes ko sukses sokmo..

along..kalo ko nk bb gal kan..ko g umah d..senyap2 ko curik senduk kt umah dia..petua org tua2..haha..harusss kene kejar ngn d kang..keke..

Mama Hakimi said...

wahaha.. tu ar pasal...
mmg kena g curi senduk umah Dee ni nanti... hehehe..