Friday, July 3, 2009

Fuh.. fuh...

Alamak dh ada labah-labah plak...

Maknanye?? Dah nk bersawang laa.. seminggu baru nk update!

FRUST! Ye.. minggu yg menghilangkan mood saya padahal next week saya ada PAT utk sistem yg dibangunkan!

Mana xfrust.. org yg saya percaya sangat2 bley plak blah camtu jek! Saya xkisah pon kalau dia nk benti keje dengan cara terhormat! Tapi apa yg dia buat ni dh memburukkan diri dia sendiri...

Sesungguhnya.. memang saya xsangka sangat2... maklum je laa saya tgk dia wat keje ok jek.. dan xsangka dia bley tinggalkan camtu jek! Dengan alasan.. dah rezki dia kat tempat baru... Ya saya tahu dan saya sket pon xsangkal mmg rezki dia.. tp jgn laa buat saya camni! Sedey tau!

Memang laa dh dapat keje gomen.. kita xckp apa pon.. At least! Biar laa proper berhenti tu... Ni dh laa main blah camtu jek.. sket pon xbgth.. kita call pon xdpt.. kita sms pon xreply... last2 mak dia call ckp dh benti...bkn nk marah pon kalau betul nk benti... cakap laa awal2.. bley laa saya wat persiapan yg sepatutnyeeeeee... ini tidak.. dengan xde orang dah.. bley dia wat saya camni!!!!

"SESUNGGUHNYA AKAK MMG DISSAPOINTED SANGAT DENGAN EMA!!!!"

No comments: