Friday, June 19, 2009

Giveaway by HOTSWEET CORNER


Cam best jek giveaway hotsweetcorner nih.. dia nk bagi perfume... fuh.. fuh.. bagi kita menang laa yek efa.. kekeke...

Syarat-syarat nk menang giveaway EFAMAIRA nih...

1. wajib menjadi follower hotsweetcorner.blogspot.com dan add blog ini

di bloglist anda.
2. buat entri mengenai giveaway ini kat blog masing2 dgn mencopy .
gambar adiah tersebut.
3. sila link kan blog ini dalam entri anda itu.
4. komen seberapa banyak mana yg anda mampu di entri ini kerana pengomen terbanyak akan dijulang sebagai pemenang.

Banyak nye org buat GIVEAWAY... tp kita xsempat nk follow... kita tgh bz giler kat opis dan kat umah.. mana yg sempat jek kita terfollow...

Nak menang gak giveaway CIK AS.. nnt laa kalau rajin n larat nk buat.. uwaaaa...

2 comments:

efamaira said...

yeahhh.. tu dia mama hakimi.. suke la mama hakimi jd first pengomen.. hehe.. gud luck.. jgn lupe tau komen bnyk2.. huhu..

Mama Hakimi said...

bg kita menang first comment ek.. kekeke..